Om os / Hvorfor vælge Salon Saxofoni?

Nogle af grundene til at vælge Salon Saxofoni

Da jeg overtog Salon Saxofoni for mere end 10 år siden, havde jeg sat mig to helt klare mål. Det første var at yde den bedste kvalitet til prisen. Det andet at sørge for at kunderne altid gik herfra med en god oplevelse, da det skal være dejligt at have været ved frisør. Måden jeg ville måle dette på var anbefalinger og kunder som kom igen.

Når du kommer til os, mærker du straks at du er velkommen og der altid er nogen der gerne vil hjælpe dig. Vi har nemlig åben alle dage fra mandag til lørdag.
 
Du vil sikkert bemærke hvor dejligt lyst lokalet er. Du kan nyde at du kan let og tydeligt læse i hele salonen. Men det meget lys er også lavet for at lige netop din frisør kan give dig det perfekte hår med fokus på detaljer, og alligevel have friske øjne til den næste kunde. Det er nemlig vigtig for mig at både medarbejder og kunder har det rigtig godt i Salon Saxofoni.

Hvis du nyder at luften er dejlig let i Salonen, er det fordi vi netop har fået monteret et helt nyt udsugningsanlæg. Dette anlæg er også monteret ude i baglokalet, hvor de ansatte kan opholde sig. Jeg syntes det helt naturligt, at alle kan forvente frisk luft.

Vi har også investeret i et ekstra komfortabelt gulv, så medarbejderne nemmere kan holde sig friske hele dagen. Det betyder ikke kun noget for det arbejde de udfører for dig, men også noget for deres eget velvære.   Det er meget vigtigt for mig, at alle har det godt hos mig.

Du vil sikkert mærke at din frisør kan rådgive og betjene dig til din fulde tilfredshed. Dette skyldtes, at jeg altid har fundet det meget vigtig at have absolut de mest veluddannet medarbejder. Dette krav stiller jeg også til mig selv, jeg har blandt andet gennemført en frisørleder uddannelse i Tyskland for at dygtiggøre mig.

Når du går herfra og hjem til venner og familie vil nogle disse sikkert kunne fortælle dig hvor godt du ser ud og hvor moderne du er. Dette skyldtes naturligvis en stor del dig selv, men også at alle i salonen deltager løbende i kurser for at kunne udfører det nyeste inden for frisørfaget.

Langt over halvdelen af de kunder som vi har i dag er faste kunder. Nogle af disse kunder er hele familier og andre kommer langvejs fra. Andre er lige som dig og vi glæder os hver gang, for vi kender hver eneste af dem og ved lige hvordan det gerne vil have det.

Nu kunne jeg vælge at slutte af med en sætning som: ”Kom ind og prøv noget nyt”. Jeg mener dog helt klart, at den rigtige sætning vil være:
 
”Velkommen, du har lige taget en beslutning som du bliver rigtig glad for.”
 
 
 
 
 
 
 
Salon Saxofoni | Jernbanegade 2c, 6000 Kolding  | Tlf.: 7552 0969